Curcan Prăjit Cu Ierburi

Curcan Prăjit Cu Ierburi
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Curcanul prăjit cu ierburi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 623 calorii, 84G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați curcan, portocale, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită, și Curcan Prăjit Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Setați un raft într-o tavă maretigaie de prăjire. Pat curcan uscat cu prosoape de hârtie.Frecați pasărea în interior și în exterior cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Așezați curcanul pe raftul din tigaie. Folosind o furculiță, amestecați untul, coaja de lămâie, rozmarinul, Salvia șicimbru într-un castron mic. Frecați untul de ierburi deasupra curcanului și cavitatea interioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
RozmarinRozmarin
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Așezați ceapa, portocala și lămâia înăuntrucavitatea turcească. Puneți vârfurile aripilor sub pasăre (acest lucru le împiedică să ardă în timpultimp lung de prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
LămâieLămâie
CeapăCeapă
Aripi De PuiAripi De Pui
4
Se toarnă 4 căni de apă întigaie. Friptură de curcan, neacoperită, timp de 30 de minute.Reduceți temperatura cuptorului la 325% F. Basteturkey cu sucuri de tigaie; adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a menține cel puțin 1/4" lichid în partea de jos a tăvii de prăjire. Continuați prăjirea curcanului, ungerea la fiecare 30 de minute și tentarea cu folie dacă pielea devine prea întunecată, până când un termometru citit instantaneu este introdus în cea mai groasă parte a coapsei, fără a atinge boneregisters 165 buc.f (sucurile ar trebui să curgă limpede când termometrul este îndepărtat), aproximativ 2 3/4 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Transferați curcanul pe un platou. Cort cu folie șilăsați odihnă timp de 1 oră înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate31
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista