Curcan prăjit cu arțar cu unt de salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu arțar cu unt de salvie. O porție conține 621 calorii, 72g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 12 și costă $1.82 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați unt, salvie, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și Stu de porumb, Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb, și Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și scoateți suportul superior al cuptorului.
Puneți untul și salvia într-un bol de amestecare și amestecați cu o furculiță sau o lingură până când salvia este bine încorporată. Condimentează cu sare și piper.
Clătiți bine pasărea în interior și în exterior cu apă rece și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Presărați cavitatea și pielea din belșug cu sare și piper. Folosind degetele, ridicați ușor pielea de pe pieptul de curcan și alunecați restul de unt condimentat sub, masând carnea de sân în timp ce mergeți. Strângeți pasărea traversând picioarele unul peste celălalt și legând cu o bucată de sfoară de bucătărie. Șindrilă fâșiile de slănină peste sân, astfel încât să fie complet acoperită.
Puneți curcanul pe un suport într-o tigaie mare, acoperiți curcanul cu folie de aluminiu și introduceți-l în cuptor.
Într-un castron mic, amestecați siropul de arțar cu 2 linguri de apă fierbinte pentru a se subția. Prăjiți curcanul timp de 2 ore, bătând cu glazura de arțar la fiecare 30 de minute. Continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de grade F. sucurile coapsei se vor limpezi atunci când sunt înțepate cu un cuțit, aproximativ 3 ore în total (15 minute pe kilogram). Cu aproximativ 1/2 oră înainte de a crede că curcanul este gata, îndepărtați folia, astfel încât să se poată rumeni. Când ați terminat, scoateți curcanul din cuptor și puneți tigaia de prăjire pe plită.
Transferați curcanul într-o tavă de servire pentru a vă odihni cu cel puțin 20 de minute înainte de sculptură.