Curcan prăjit cu arțar cu unt de salvie

Curcan prăjit cu arțar cu unt de salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu arțar cu unt de salvie. O porție conține 621 calorii, 72g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 12 și costă $1.82 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați unt, salvie, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și Stu de porumb, Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb, și Curcan prăjit cu arțar cu salvie, slănină afumată și umplutură de pâine de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și scoateți suportul superior al cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Puneți untul și salvia într-un bol de amestecare și amestecați cu o furculiță sau o lingură până când salvia este bine încorporată. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Clătiți bine pasărea în interior și în exterior cu apă rece și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
Presărați cavitatea și pielea din belșug cu sare și piper. Folosind degetele, ridicați ușor pielea de pe pieptul de curcan și alunecați restul de unt condimentat sub, masând carnea de sân în timp ce mergeți. Strângeți pasărea traversând picioarele unul peste celălalt și legând cu o bucată de sfoară de bucătărie. Șindrilă fâșiile de slănină peste sân, astfel încât să fie complet acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
6
Puneți curcanul pe un suport într-o tigaie mare, acoperiți curcanul cu folie de aluminiu și introduceți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Într-un castron mic, amestecați siropul de arțar cu 2 linguri de apă fierbinte pentru a se subția. Prăjiți curcanul timp de 2 ore, bătând cu glazura de arțar la fiecare 30 de minute. Continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de grade F. sucurile coapsei se vor limpezi atunci când sunt înțepate cu un cuțit, aproximativ 3 ore în total (15 minute pe kilogram). Cu aproximativ 1/2 oră înainte de a crede că curcanul este gata, îndepărtați folia, astfel încât să se poată rumeni. Când ați terminat, scoateți curcanul din cuptor și puneți tigaia de prăjire pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8
Transferați curcanul într-o tavă de servire pentru a vă odihni cu cel puțin 20 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
9
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Revista