Curcanul prăjit condimentat este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 14 porții cu 407 calorii, 60g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați curcan, sare condimentată, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Coastă Condimentată, Friptură Condimentată, și Friptură De Oală Condimentată Cu Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan; rezervați pentru a face sos de măruntaie, dacă doriți. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie de carne unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Combinați sarea și următoarele 8 Ingrediente. Folosind degetele, slăbiți cu atenție pielea din curcan în zona gâtului, lucrând până la zona sânului și a coapsei. Frecați aproximativ o treime din condimente sub piele. Frecați pielea cu unt înmuiat; frecați cu condimentele rămase. Legați picioarele împreună cu sfoară grea sau puneți-le sub clapa pielii. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați apă în tigaie. Acoperiți curcanul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți la 325 timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 180, descoperind curcanul după 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Transferați curcanul într-un platou de servire, rezervând picături de tigaie pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Lăsați curcanul să stea cu 15 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
Bacsis: dacă cumpărați o pasăre înghețată, nu uitați să lăsați aproximativ 3 zile pentru ca un curcan de 12 până la 14 kilograme să se dezghețe în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt