Curcan Perfect Prăjit
Friptura perfectă de curcan necesită în jur 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 685 calorii, 88G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 515 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați curcan, lămâie, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 95%. Rețete similare includ Curcan Perfect Prăjit, Curcan Perfect Prăjit, și Curcan Perfect Prăjit.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Topiți untul într-o cratiță mică.
Adăugați coaja și sucul de lămâie și 1 linguriță de frunze de cimbru în amestecul de unt. Pune deoparte.
Scoateți măruntaiele din curcan și spălați curcanul în interior și în exterior.
Îndepărtați excesul de grăsime și resturile de pene și uscați exteriorul.
Așezați curcanul într-o tigaie mare. Sare și piperează din belșug interiorul cavității curcanului. Umpleți cavitatea cu grămada de cimbru, lămâie înjumătățită, ceapă sfărâmată și usturoi.
Ungeți exteriorul curcanului cu amestecul de unt și presărați sare și piper. Legați picioarele împreună cu sfoară și puneți vârfurile aripilor sub corpul curcanului.
Prăjiți curcanul aproximativ 2 1/2 ore sau până când sucurile se limpezesc când tăiați între picior și coapsă.
Scoateți curcanul pe o tăietură și acoperiți-l cu folie de aluminiu; lasa sa se odihneasca 20 de minute.
Feliați curcanul și serviți.