Curcan la grătar și platou de legume
Curcan la grătar și platou de legume ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 105 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de dovlecei, porumb urechi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Platou De Legume La Grătar, Platou De Legume La Grătar, și Platou De Legume La Grătar.
Instrucțiuni
Clătiți pieptul de curcan și uscați-l. Faceți o tăietură longitudinală de aproximativ 2/3 prin partea cea mai groasă a sânului. Scoateți carnea pentru a deveni uniform groasă. Dacă este încă neuniform, faceți mai multe tăieturi paralele cu prima, prin părțile cele mai groase și apăsați din nou pentru a aplatiza curcanul.
Pentru a face sos, amestecați suc de portocale, suc de lămâie, piper, usturoi și 1 linguriță de sare.
Se amestecă 1/2 cană de sos cu ulei; acoperiți și răciți sosul rămas.
Într-un castron, acoperiți curcanul cu 1/4 cană de sos cu ulei.
Curățați și tăiați ceapa transversal în felii groase de 3/4 inch.
Tăiați portocalele transversal în felii groase de 3/4 inch. Aruncați capetele. Treceți ceapa prin lățimea rundelor pe frigarui subțiri de metal pentru a le menține plate. Filetați portocalele în același mod pe mai multe frigarui.
Ardei grași cu tulpină și semințe; tăiați longitudinal în sferturi.
Tăiați capetele de dovlecei, apoi tăiați dovleceii în jumătăți transversal și longitudinal. Filetați bucățile pe lungime pe frigarui subțiri de metal.
Scoateți și aruncați cojile și mătasea din porumb. Cu un cuțit greu, atingând cu un ciocan, dacă este necesar, tăiați porumbul transversal în runde de 2 inci.
Ungeți toate legumele și feliile de portocale cu sosul rămas cu ulei.
Așezați curcanul, toate legumele și feliile de portocale pe un grătar peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau pe un grătar cu gaz la foc mare (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde). Închideți capacul pe grătarul cu gaz.
Întoarceți legumele și feliile de portocale, întorcându-vă după cum este necesar pentru a se rumeni uniform, aproximativ 5 minute pentru portocale, 10 până la 12 minute pentru legume. După cum ați făcut, transferați pe un platou mare.
Gatiti curcanul, rotind o data, doar pana cand carnea este 160 pe un termometru sau alba in centrul celei mai groase parti (taiata pentru a testa), 15 pana la 20 de minute.
Transferați curcanul pe platou.
Tăiați carnea în bucăți și trageți frigarui din legume și portocale.
Se toarnă sosul rezervat peste alimentele de pe platou; adăugați sare după gust.