Dovleceii italieni umpluți cu curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 217 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Dacă aveți la îndemână brânză asiago, dovlecei, curcan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Dovlecei Umpluți Italieni, Dovlecei Umpluți Cu Cârnați Italieni, și Dovlecei Umpluți Cu Cârnați Italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime, lăsând tulpinile intacte. Îndepărtați cu grijă pulpa, lăsând cochilii groase de 1/4 inch. Pulpa de zaruri și pusă deoparte; coji de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(recomandat: Sos A1)
2
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați pulpa de dovlecel, ceapa și usturoiul; se sotează 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Transferați amestecul de dovlecei într-un castron mediu și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Combinați curcanul și șunca în tigaie; gătiți la foc mediu până când curcanul se rumeneste, amestecând până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Combinați amestecul de curcan, amestecul de dovlecei, pesmetul, busuiocul, ardeii și 1 linguriță de brânză, amestecând bine. Puneți amestecul de curcan uniform în coji de dovlecei rezervate. Puneți sosul de spaghete în fundul unui vas de copt pătrat de 8 inci; așezați coji de dovlecei umplute peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Presărați brânza rămasă uniform peste cojile de dovlecei. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute.