Curcan glazurat cu miere de muștar Dijon

Curcan glazurat cu miere de muștar Dijon
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? Curcanul glazurat cu muștar Dijon de miere de la Maille, ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 54 și costă 1,75 USD pe porție. O porție conține 265 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți caise, ulei vegetal, slănină ușoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Miere Dijon buzunare de pui cu miere cremoasă muștar Dip, Maille Dijon Vitel Burgers, și Miere De Muștar Dijon.

Instrucțiuni

1
Mai întâi faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie și prăjiți slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați uleiul rămas în tigaie și prăjiți ușor ceapa la foc mic pentru a se înmuia, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți pesmetul într-un bol și adăugați slănină și ceapă, caise și pătrunjel. Condimentează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CaiseCaise
PătrunjelPătrunjel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Folosind perie de patiserie, vopsea Maille miere Dijon mustar peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De Muștar DijonMiere De Muștar Dijon
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6
Puneți lămâia și ceapa în cavitatea curcanului și condimentați. Lingura umplutura în capătul gâtului, apăsând în bine. Fixați clapeta gâtului dedesubt. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
LămâieLămâie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se introduce într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F și se prăjește timp de 3 1/2 ore, lipind la fiecare oră și înlocuind folia. Testați pentru gătit minuțios străpungând partea groasă a coapsei cu o frigăruie. Sucurile ar trebui să curgă clar, fără nuanță roz.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Așezați legumele într-o cutie de prăjire, stropiți cu ulei de măsline și condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
9
Se introduce la cuptor cu 35 de minute înainte de sfârșitul timpului de prăjire. Întoarce-te ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții54
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista