Curcan glazurat cu miere de muștar Dijon
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? Curcanul glazurat cu muștar Dijon de miere de la Maille, ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 54 și costă 1,75 USD pe porție. O porție conține 265 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă aveți caise, ulei vegetal, slănină ușoară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Miere Dijon buzunare de pui cu miere cremoasă muștar Dip, Maille Dijon Vitel Burgers, și Miere De Muștar Dijon.
Instrucțiuni
Mai întâi faceți umplutura.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie și prăjiți slănina.
Adăugați uleiul rămas în tigaie și prăjiți ușor ceapa la foc mic pentru a se înmuia, dar nu se rumenesc.
Puneți pesmetul într-un bol și adăugați slănină și ceapă, caise și pătrunjel. Condimentează bine.
Folosind perie de patiserie, vopsea Maille miere Dijon mustar peste curcan.
Puneți lămâia și ceapa în cavitatea curcanului și condimentați. Lingura umplutura în capătul gâtului, apăsând în bine. Fixați clapeta gâtului dedesubt. Acoperiți ușor cu folie.
Se introduce într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F și se prăjește timp de 3 1/2 ore, lipind la fiecare oră și înlocuind folia. Testați pentru gătit minuțios străpungând partea groasă a coapsei cu o frigăruie. Sucurile ar trebui să curgă clar, fără nuanță roz.
Așezați legumele într-o cutie de prăjire, stropiți cu ulei de măsline și condimentați.
Se introduce la cuptor cu 35 de minute înainte de sfârșitul timpului de prăjire. Întoarce-te ocazional.