Curcan Glazurat Cu Afine-Portocale
Cranberry-Orange glazurate Turcia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 552 calorii, 70g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, curcan, cimbru și crenguțe de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Curcan Glazurat Cu Afine-Portocale, Curcan Glazurat Cu Afine-Portocale, și Curcan glazurat cu afine cu umplutură de merișor-porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în cratiță de 1 litru, încălziți zahărul brun, coaja de portocală, sucul de portocale și sosul de afine până la fierbere. Reduceți căldura la minim; se fierbe 10 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă. Se răcește complet. Puneți deoparte 1/2 cană de amestec de afine pentru ungere; refrigerați amestecul de afine rămas pentru servire.
Îndoiți aripile peste spatele curcanului, astfel încât sfaturile să se atingă. Legați picioarele împreună cu sfoară grea. Pe raft în tigaie de prăjire superficială, așezați curcanul, pieptul în sus.
Ungeți untul peste curcan.
Se presară sare și piper. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul.
Prăjiți descoperit 2 ore 30 minute până la 3 ore, ungând cu 1/2 cană amestec de afine după 2 ore. Turcia se face atunci când termometrul citește cel puțin 74° și picioarele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite.
Așezați curcanul pe platoul cald; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură.
Se servește cu amestec de afine rezervat.
Garnisiți cu ierburi, afine și kumquats.