Curcanul fript glazurat cu umplutură de afine este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 18 și costă 1,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 464 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, cuburi de pâine de porumb, curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb, Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb, și Curcan glazurat cu afine cu umplutură de merișor-porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.în tigaie de 10 inci, topiți 1 cană de unt la foc mediu. Gatiti telina si ceapa in unt, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă aproximativ o treime din cuburile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Unt
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați cuburile de pâine rămase și ingredientele de umplutură rămase; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Umplutură
4
Umpleți curcanul chiar înainte de prăjire. Umpleți mai întâi zona osiei cu umplutură. Fixați pielea gâtului în spate cu frigărui. Ori aripi peste spate cu sfaturi atinge. Umpleți ușor cavitatea corpului. (Nu împachetați-umplutura se va extinde în timpul gătitului.) Tuck copane sub banda de piele la coada, sau cravată împreună cu șir grele, apoi cravată la coada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Umplutură
Toată Turcia
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
5
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Ungeți cu 2 linguri de unt. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul. Nu adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
7
Friptură neacoperită, urmând calendarul pentru timpul total aproximativ de gătit. Termometrul va citi 74° când curcanul este terminat, iar toba ar trebui să se miște ușor atunci când este ridicată sau răsucită. Termometrul plasat în centrul umpluturii va citi165 când este gata. Dacă nu se utilizează un termometru pentru carne, începeți testarea pentru coacere cu aproximativ 30 de minute înainte de indicarea orarului. (A se vedea calendarul pentru prăjirea păsărilor de curte pentru orele exacte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Umplutură
Carne
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
8
În cratița de 1 litru, amestecați toate ingredientele glazurate. Gatiti la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana se topeste si se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Periați glazura pe curcan cu aproximativ 20 de minute înainte ca curcanul să fie terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Așezați un cort de folie liber peste curcan când începe să devină auriu. Când două treimi făcut, taie banda de piele sau șir de exploatație picioare. Când curcanul este gata, așezați-l pe platoul cald și acoperiți-l cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
11
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură. Pentru a servi, periați din nou cu glazură înainte de a sculpta.