Curcan frecat cu condimente cu sos de coniac

Curcan frecat cu condimente cu sos de coniac
Curcanul frecat cu condimente cu sos de coniac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 894 calorii, 113g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 85 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină universală, bulion de curcan, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 84%. Rețete similare includ Curcan frecat cu condimente cu sos de coniac, Miso-curcan frecat cu sos de curcan, și Filet de porc frecat cu condimente cu rădăcină de țelină-piure de mere și sos de cidru.

Instrucțiuni

1
Prăjiți coriandru, chimen, boabe de piper și scorțișoară în tigaie mică la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
CoriandruCoriandru
ScorțișoarăScorțișoară
ChimenChimen
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă în castron; rece. Măcinați condimentele în pulbere în râșnița de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați pudra de condimente într-un castron mic; se amestecă în sare și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați curcanul pe setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire; puneți aripile sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Presărați 1 lingură de amestec de condimente în cavitatea principală a curcanului și amestecul de condimente rămas pe toată pielea curcanului; legați picioarele împreună pentru a menține forma. La frigider neacoperit peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
6
Lăsați curcanul să stea 1 oră la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
7
Setați rack-ul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se toarnă 1 1/2 cană bulion de curcan în tigaie cu curcan. Reduceți căldura la 350 buc. f; friptură de curcan 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De CurcanBulion De Curcan
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 2 căni de bulion în tigaie. Prăjiți 1 oră; se toarnă 2 căni de bulion peste curcan. Acoperiți curcanul liber cu folie. Continuați prăjirea până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 175 de metri pătrați, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Așezați gâtul, inima și pipota de curcan rezervate în cratiță medie; adăugați 3 căni de bulion de curcan. Acoperiți și fierbeți 1 oră. Se strecoară bulionul în ceașcă de măsurare cu 4 căni; rezervați gâtul, inima și pipota. Îndepărtați orice grăsime de pe suprafața bulionului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați suficient bulion de curcan în bulionul de măruntaie pentru a măsura 4 căni în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
3
Scoateți carnea din gât. Tăiați fin gâtul, inima și pipota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Transferați curcanul pe platou, cortați liber cu folie și prosop de bucătărie și lăsați să stea 30 de minute (temperatura internă a curcanului va crește cu 5 până la 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Turnați sucurile de tigaie din tigaia de prăjire într-o ceașcă mare de măsurare. Lingura de grăsime de la suprafață.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Transferați 4 linguri de grăsime într-o cratiță medie (dacă este necesar, folosiți o parte din grăsimea rezervată din bulionul de curcan pentru a măsura 4 linguri în total). Aruncați orice exces de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De CurcanBulion De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Așezați tigaia peste 2 arzătoare setate la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Adăugați vermut și coniac la tigaie și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați sucuri de tigaie degresate și 1 cană bulion de măruntaie; aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Încălziți 4 linguri de grăsime în cratiță la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați făina, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Bateți constant până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Treceți treptat în amestecul de pan-suc și 3 cești de bulion. Fierbeți până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi lingura, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SosSos
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
9
Se amestecă gâtul tocat, inima și pipota. Se condimentează cu sare și piper. Sculptați curcanul și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista