Curcan de Ziua Recunostintei cu umplutura de carne Italiana
Ziua Recunostintei curcan cu umplutura de carne italiană ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 548 calorii, 67g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, praf de usturoi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ La Fel Ca Pâinea De Carne De Curcan De Ziua Recunoștinței, Slăbiți-Yer-Centura Ziua Recunostintei Curcan Umplutura, și Day-After Thanksgiving umplutura și curcan mic dejun Caserola.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie și gătiți și amestecați carnea până se rumenesc și se sfărâmă, rupând-o în bucăți în timp ce gătește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți grăsimea.
4
Așezați carnea de vită măcinată într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Rupeți pâinea în bucăți aspre și puneți-o într-un castron; înmuiați pâinea în apă până când este umezită și stoarceți apa din pâine. Zdrobiți pâinea umedă în castron cu carnea de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă ceapa, țelina, ciupercile, 4 căței de usturoi, pătrunjelul cu frunze plate, parmezanul și oul până se combină bine. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pătrunjel Cu Frunze Plate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
7
Clătiți curcanul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți ușor curcanul cu amestecul de carne de vită măcinată și puneți-l într-o tigaie cu un capac. Frecați curcanul cu ulei de măsline, strecurați lămâile peste curcan și presărați încă 2 căței de usturoi, praful de usturoi și mai multă sare și piper negru peste pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Fasole Cannelloni, Scursa
8
Prăjiți curcanul descoperit în cuptorul preîncălzit până când pielea este rumenită, aproximativ 45 de minute. Reduceți căldura la 350 grade C (175 grade C) și acoperiți curcanul cu capacul. Continuați prăjirea până când sucurile se limpezesc și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 180 de grade F (80 de grade C), aproximativ încă 5 ore. Ungeti ocazional. Dacă fundul tăvii de prăjire pare uscat, turnați în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch