Curcan de Ziua Recunostintei cu umplutura de carne Italiana
Ziua Recunostintei curcan cu umplutura de carne italiană ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 548 calorii, 67g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, praf de usturoi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ La Fel Ca Pâinea De Carne De Curcan De Ziua Recunoștinței, Slăbiți-Yer-Centura Ziua Recunostintei Curcan Umplutura, și Day-After Thanksgiving umplutura și curcan mic dejun Caserola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie și gătiți și amestecați carnea până se rumenesc și se sfărâmă, rupând-o în bucăți în timp ce gătește, aproximativ 10 minute.
Așezați carnea de vită măcinată într-un bol mare de amestecare.
Rupeți pâinea în bucăți aspre și puneți-o într-un castron; înmuiați pâinea în apă până când este umezită și stoarceți apa din pâine. Zdrobiți pâinea umedă în castron cu carnea de vită măcinată.
Se amestecă ceapa, țelina, ciupercile, 4 căței de usturoi, pătrunjelul cu frunze plate, parmezanul și oul până se combină bine. Condimentează cu sare și piper negru.
Clătiți curcanul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți ușor curcanul cu amestecul de carne de vită măcinată și puneți-l într-o tigaie cu un capac. Frecați curcanul cu ulei de măsline, strecurați lămâile peste curcan și presărați încă 2 căței de usturoi, praful de usturoi și mai multă sare și piper negru peste pasăre.
Prăjiți curcanul descoperit în cuptorul preîncălzit până când pielea este rumenită, aproximativ 45 de minute. Reduceți căldura la 350 grade C (175 grade C) și acoperiți curcanul cu capacul. Continuați prăjirea până când sucurile se limpezesc și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 180 de grade F (80 de grade C), aproximativ încă 5 ore. Ungeti ocazional. Dacă fundul tăvii de prăjire pare uscat, turnați în apă.