Curcan de Ziua Recunostintei cu umplutura de carne Italiana

Curcan de Ziua Recunostintei cu umplutura de carne Italiana
Ziua Recunostintei curcan cu umplutura de carne italiană ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 548 calorii, 67g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, praf de usturoi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ La Fel Ca Pâinea De Carne De Curcan De Ziua Recunoștinței, Slăbiți-Yer-Centura Ziua Recunostintei Curcan Umplutura, și Day-After Thanksgiving umplutura și curcan mic dejun Caserola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie și gătiți și amestecați carnea până se rumenesc și se sfărâmă, rupând-o în bucăți în timp ce gătește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți grăsimea.
4
Așezați carnea de vită măcinată într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Rupeți pâinea în bucăți aspre și puneți-o într-un castron; înmuiați pâinea în apă până când este umezită și stoarceți apa din pâine. Zdrobiți pâinea umedă în castron cu carnea de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă ceapa, țelina, ciupercile, 4 căței de usturoi, pătrunjelul cu frunze plate, parmezanul și oul până se combină bine. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Clătiți curcanul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți ușor curcanul cu amestecul de carne de vită măcinată și puneți-l într-o tigaie cu un capac. Frecați curcanul cu ulei de măsline, strecurați lămâile peste curcan și presărați încă 2 căței de usturoi, praful de usturoi și mai multă sare și piper negru peste pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
8
Prăjiți curcanul descoperit în cuptorul preîncălzit până când pielea este rumenită, aproximativ 45 de minute. Reduceți căldura la 350 grade C (175 grade C) și acoperiți curcanul cu capacul. Continuați prăjirea până când sucurile se limpezesc și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 180 de grade F (80 de grade C), aproximativ încă 5 ore. Ungeti ocazional. Dacă fundul tăvii de prăjire pare uscat, turnați în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții18
Scor De Sănătate33
Revista