Curcan de vacanță deconstruit cu sos de salvie

Curcan de vacanță deconstruit cu sos de salvie
Curcan de vacanță deconstruit cu sos de salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 826 calorii, 123G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de țelină, frunze de dafin, frunze Din 2 crenguțe salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcanul deconstruit de vacanță al lui Ted Allen cu sos de salvie, Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, și Friptură de curcan cu sos de salvie.

Instrucțiuni

1
Clătiți părțile de curcan și puneți-le în pungi de plastic resigilabile dublate de 2 1/2 galon (sau oală mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați sare, miere, usturoi, frunze de dafin, cimbru, salvie, boabe de piper, ienibahar și frunze de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De țelinăFrunze De țelină
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
UsturoiUsturoi
MiereMiere
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
3
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi curcanul — aproximativ 3 litri. Apăsați aerul, închideți pungile și puneți-l într-un castron mare sau alt recipient pentru a vă proteja împotriva scurgerilor. La frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți părțile de curcan din saramură, uscați-le cu prosoape de hârtie și așezați-le, cu pielea în sus, pe rafturi așezate în 2 tigăi medii de prăjire (asigurați-vă că lăsați spațiu între părți pentru circulația aerului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Se toarnă 1 cană de apă în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Stropiți părțile de curcan cu unt topit și împrăștiați cu frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
5
Așezați 1 tigaie pe fiecare grătar de cuptor și prăjiți până începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Reduceți căldura la 400 F, comutați pozițiile tigăilor și rotiți fiecare tigaie 180. Continuați prăjirea până când termometrul cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a sânului, evitând osul, înregistrează 165 km, aproximativ 1 până la 1 1/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Transferați piesele de curcan pe platou și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Se toarnă sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare din sticlă cu 4 căni, se lasă să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 2 până la 3 minute, apoi se îndepărtează și se rezervă grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
2
Setați 1 tigaie de prăjire pe 2 arzătoare, adăugați 2 căni de bulion de pui și aduceți la foc mic la foc moderat, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Adăugați bulion fierbinte la sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare, apoi adăugați bulion suplimentar de pui, dacă este necesar, pentru a egala 4 căni de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
4
Într-o cratiță medie la foc moderat mic, topiți untul, apoi amestecați în făină și gătiți, amestecând constant, până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Se amestecă treptat în amestec bulion și orice sucuri colectate de la platou care deține curcan, apoi se ridică la căldură moderat ridicat și se fierbe amestecul, neacoperit, pana se ingroasa, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Condimentați sosul cu sare și piper după gust. Sculptați bucăți de curcan și garnisiți cu salvie; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista