Curcan de vacanță deconstruit cu sos de salvie

Curcan de vacanță deconstruit cu sos de salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 826 calorii, 123G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de țelină, frunze de dafin, frunze Din 2 crenguțe salvie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcanul deconstruit de vacanță al lui Ted Allen cu sos de salvie, Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, și Friptură de curcan cu sos de salvie.
Instrucțiuni
Clătiți părțile de curcan și puneți-le în pungi de plastic resigilabile dublate de 2 1/2 galon (sau oală mare).
Adăugați sare, miere, usturoi, frunze de dafin, cimbru, salvie, boabe de piper, ienibahar și frunze de țelină.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi curcanul — aproximativ 3 litri. Apăsați aerul, închideți pungile și puneți-l într-un castron mare sau alt recipient pentru a vă proteja împotriva scurgerilor. La frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 425 F. aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului.
Scoateți părțile de curcan din saramură, uscați-le cu prosoape de hârtie și așezați-le, cu pielea în sus, pe rafturi așezate în 2 tigăi medii de prăjire (asigurați-vă că lăsați spațiu între părți pentru circulația aerului).
Se toarnă 1 cană de apă în fiecare tigaie.
Stropiți părțile de curcan cu unt topit și împrăștiați cu frunze de salvie.
Așezați 1 tigaie pe fiecare grătar de cuptor și prăjiți până începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Reduceți căldura la 400 F, comutați pozițiile tigăilor și rotiți fiecare tigaie 180. Continuați prăjirea până când termometrul cu citire instantanee este introdus în cea mai groasă parte a sânului, evitând osul, înregistrează 165 km, aproximativ 1 până la 1 1/4 ore.
Transferați piesele de curcan pe platou și cort cu folie.
Se toarnă sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare din sticlă cu 4 căni, se lasă să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 2 până la 3 minute, apoi se îndepărtează și se rezervă grăsimea.
Setați 1 tigaie de prăjire pe 2 arzătoare, adăugați 2 căni de bulion de pui și aduceți la foc mic la foc moderat, răzuind orice bucăți rumenite.
Adăugați bulion fierbinte la sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare, apoi adăugați bulion suplimentar de pui, dacă este necesar, pentru a egala 4 căni de lichid.
Într-o cratiță medie la foc moderat mic, topiți untul, apoi amestecați în făină și gătiți, amestecând constant, până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Se amestecă treptat în amestec bulion și orice sucuri colectate de la platou care deține curcan, apoi se ridică la căldură moderat ridicat și se fierbe amestecul, neacoperit, pana se ingroasa, aproximativ 8 minute.
Condimentați sosul cu sare și piper după gust. Sculptați bucăți de curcan și garnisiți cu salvie; serviți cu sos.