Curcanul cu umplutură de pâine de cârnați și porumb este un fel principal din sud. Această rețetă servește 12. O porție conține 1271 de calorii , 124 g de proteine și 63 g de grăsimi . Pentru 3,77 USD per porție , această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită ciuperci, piper, unt și ceapă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt umplutura vegană de pâine cu porumb și mere , castane, umplutura cu aluat cu cârnați de salvie și mere și piept de curcan la grătar cu umplutură de cremini de cran-mere .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați ouăle, laptele și uleiul; amestecați ingredientele uscate până când se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Se coace la 425 pentru 18-20 de minute sau până când o scobitoare iese curată. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Într-un cuptor olandez, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; se scurge si se da deoparte. În aceeași tigaie, căliți țelina, ceapa, ciupercile și ardeiul roșu în unt până se înmoaie. Se amestecă bulionul, condimentele și cârnații. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se ia de pe foc.
7
Tăiați pâinea de porumb în 1/2 inch. cuburi; se amestecă în amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
8
Chiar înainte de coacere, umpleți curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
9
Puneți restul de umplutură într-un 13 inchi uns. x 9-in. vas de copt; se acopera si se da la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
10
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
11
Deschideri pentru frigarui de curcan; legați tobe împreună cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
12
Așezați pieptul în sus pe un grătar într-o tigaie de friptură.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
13
Se unge cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
14
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 3-3/4 până la 4-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne arată 180 pentru curcan și 165 pentru umplutură, ungând ocazional cu picături de tigaie (acoperiți lejer cu folie dacă curcanul se rumenește prea repede ).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
15
Coaceți umplutura suplimentară, acoperită, timp de 45-50 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
16
Descoperi; Coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc ușor. Acoperiți curcanul cu folie și lăsați să stea timp de 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman