Curcan cu saramură de miere cu sos de cremă de măruntaie
Curcan cu miere sărată cu sos de cremă Giblet ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 830 calorii, 91G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 72 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți cimbru, tulpină de țelină, lămâi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Curcan de arțar sărat cu sos de smântână, Sos De Curcan, și Curcan umplut prăjit cu sos de măruntaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Line stockpot foarte mare cu pungă mare de plastic grea (capacitate de aproximativ 30 de galoane). Clătiți curcanul; se pune într-o pungă de plastic. Se amestecă 8 litri de apă, 2 căni de sare grosieră și 1 cană de miere în oală mare până când sarea și mierea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Toată Turcia
Miere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 1 buchet de cimbru proaspăt, căței de usturoi curățați și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Piper Negru
Cimbru Proaspăt
3
Se toarnă saramură peste curcan. Adunați bine punga de plastic în jurul curcanului, astfel încât pasărea să fie acoperită cu saramură; sigilați punga de plastic. Puneți la frigider oala cu curcan în saramură cel puțin 12 ore și până la 18 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Grăsime De Porc înapoi
4
Poziționați rack-ul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scurgeți bine curcanul; aruncați saramura. Pat curcan uscat în interior și în exterior. Strângeți sucul din jumătățile de lămâie în cavitatea principală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
Suc
Lămâie
6
Adăugați coaja de lămâie și restul de 1 buchet de cimbru proaspăt în cavitatea principală. Puneți aripile sub curcan; legați picioarele împreună pentru a ține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Toată Turcia
Lămâie
Aripi De Pui
7
Așezați curcanul pe setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Frecați curcanul peste tot cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Toată Turcia
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Friptură de curcan 1 oră. Ungeți curcanul cu 1 cană de bulion de pui. Continuați să prăjiți până când curcanul este maro intens și termometrul este introdus în cea mai groasă parte a coapsei registre 180 F, ungând cu 1 cană bulion de pui la fiecare 30 de minute și acoperind lejer cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede, cu aproximativ 2 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
9
Transferați curcanul pe platou. Cort Turcia liber cu folie și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare a sticlei. Scoateți grăsimea; sucuri de rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie
1
În timp ce bucătari de curcan, loc rezervat curcan gât, inimă și pipotă în cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De Curcan
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați 6 căni de apă, 3 1/2 căni de bulion de pui, morcovi, ceapă, țelină și frunze de dafin. Se fierbe la foc mediu până când stocul de curcan se reduce la 3 căni, aproximativ 2 ore. Se strecoară stocul de curcan în castron; rezervați gâtul și măruntaiele de curcan. Scoateți carnea de pe gât. Tăiați carnea de gât și măruntaiele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
Gâturi De Curcan
Frunze De Dafin
Morcov
țelină
Ceapă
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Topiți 5 linguri de unt într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați 5 linguri de făină universală și bateți 2 minute. Bateți treptat în stoc de curcan, smântână și până la 1 cană sucuri de tigaie de curcan rezervate (sucurile sunt sărate, așa că adăugați după gust). Se fierbe sosul până se îngroașă până la consistența dorită, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Turcia Stoc
Toată Turcia
Cremă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
5
Adăugați carnea de gât de curcan tocată și măruntaiele; condimentează după gust cu piper.