Bere-saramură curcan cu sos Giblet ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 3,5 USD pe porție. O porție conține 1039 calorii, 132g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, condimente de pui rotisor, fructe de ienupăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 71%. Rețete similare includ Curcan sărat cu miere cu sos de cremă Giblet, Curcan prăjit cu bere cu sos de ceapă și slănină, și Sos De Curcan.
Instrucțiuni
1
Într-un ceainic mare, combinați primele opt ingrediente. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați până se dizolvă sarea și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Scoateți din căldură.
3
Adăugați bere rece și apă pentru a răci marinada la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
4
Scoateți măruntaiele din curcan; acoperiți și refrigerați pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
5
Așezați o pungă de prăjire a cuptorului de dimensiunea curcanului într-o a doua pungă de prăjire; adăugați curcan. Se toarnă cu grijă marinada răcită în pungă. Strângeți cât mai mult aer posibil; sigilați pungile și întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se pune într-o tigaie. La frigider timp de 18-24 de ore, întorcându-se de mai multe ori.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
7
Scurgeți și aruncați saramura. Clătiți curcanul sub apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Așezați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în ambele cavități. Frigarui Turcia deschideri; cravată copane împreună. Într-un castron mic, combinați bulionul, untul și condimentul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Pui
Copane De Pui
Grăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Așezați pieptul de curcan cu fața în sus pe un suport într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
10
Se coace, neacoperit, la 325 de ore de la 3-1/2 până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de ore de la 180 de ore, ungându-se ocazional cu amestec de bulion. (Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.) Acoperiți și lăsați să stea timp de 15 minute înainte de sculptură; aruncați legumele sau salvați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
11
Pentru sos, adăugați 1 cană de bulion în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Degresați și aruncați grăsimea, rezervând 1-1 / 2 căni de tigaie; se toarnă într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
12
Tăiați măruntaiele. Într-o cratiță mare, gătiți dulciurile în ulei și unt până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați 1-1 / 4 picături de tigaie; gătiți și amestecați timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Combinați făina și picăturile rămase până se omogenizează. Se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Adăugați vinul, salvia și bulionul de pui rămas. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Crenguță Rozmarin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
16
Serviți cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt