Curcan afumat și biscuiți
Saucy afumat curcan și biscuiți este un fără gluten garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 141 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână țelină, curcan tăiat, amestec original și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți de afine cu curcan afumat, Saucy Turcia, și Turcia fierbinte n ' saucy aripi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 37
Încălziți porumbul, ceapa, țelina și supa la fierbere în cuptorul olandez de 5 litri, amestecând constant. Se amestecă împreună apă și 3 linguri Bisquick; se amestecă în amestecul de supă. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă în Curcan.
Se toarnă în tigaie dreptunghiulară unsă, 13x9x2 inci.
Se amestecă 3 1/3 căni Bisquick și laptele până se formează aluatul moale. Aruncați aluatul cu 30 de lingurițe pe amestecul de pui.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până când biscuiții se rumenesc.