Curcan Afumat Hawaiian-Portughez
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă curcanul afumat Hawaiian-portughez. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 656 calorii, 77g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 18 și costă 2,02 USD pe porție. Dacă aveți ghimbir, ghimbir, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Afumat Hawaiian-Portughez, Păstrăv portughez gătit în paltoane de șuncă afumată, și Hawaiian Turcia Burgeri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În ziua 1 (cu 2 zile înainte de Ziua Recunoștinței), scoateți măruntaiele din curcan și clătiți curcanul în interior și în exterior. Așezați curcanul, cu pieptul în jos, într-o tigaie mare de prăjire de unică folosință, așezată pe o foaie de copt fără margini.
Adăugați măruntaiele în tigaie (aruncați gâtul). În cavitatea de curcan, se presara ghimbir tocat grosier și usturoi. Într-un bol, bateți împreună usturoiul tocat, ghimbirul tocat, sosul de soia, oțetul și zahărul brun; se toarnă peste curcan. Acoperiți curcanul cu folie de plastic și marinați 2 zile, bătând de 3 până la 5 ori pe zi.
În ziua 3 (Ziua Recunoștinței), scoateți măruntaiele și 1 cană de marinată din tigaie și puneți-le deoparte pentru sosul de cârnați portughezi. Aproximativ 4 ore înainte de servire, scoateți curcanul din frigider.
Lăsați să stea 30 de minute în tigaie; între timp, înmuiați chipsurile hickory în apă 30 de minute.
Scoateți curcanul din tigaie și turnați marinata într-un bol; adăugați bulion de pui și dați deoparte. Întoarceți curcanul în tigaie, cu pieptul în sus și adăugați ceapă (puneți 2 sau 3 sferturi în interiorul curcanului). Truss Turcia, legând copane împreună strâns cu sfoară de bucătărie; truss wingtips împreună în același mod. Acoperiți vârfurile aripilor și copanele cu "capace" din folie grea, modelându-le perfect pentru a preveni arderea. Acoperiți întreaga tigaie cu un strat dublu de folie, extinzând folia dincolo de curcan ca o umbrelă.
Pregătiți un grătar de cărbune sau gaz, suficient de mare pentru a ține curcanul, pentru gătit indirect: pe grătarul de cărbune, aprindeți aproximativ 60 de brichete de cărbune. Când cărbuni sunt reperat cu cenușă (aproximativ 20 de minute), movilă în mod egal pe laturile opuse ale firegrate. La fiecare movilă, adăugați 5 Brichete neluminate și 1/2 cană de așchii de lemn înmuiate drenate acum și la fiecare 30 de minute în timpul fumatului. Dacă utilizați grill gaz (cu cel puțin 11 în. între arzătoarele cu căldură indirectă), puneți 1/2 cană de așchii de lemn înmuiate drenate într-o tigaie de picurare direct pe căldură într-un colț din față și adăugați 1/2 cană de chipsuri prin grătar la fiecare 30 de minute în timpul fumatului. Rotiți căldura la mare și reglați gazul pentru gătit indirect. Închideți capacul și preîncălziți grătarul 10 minute.
Glisați cu grijă tigaia cu curcan din foaia de copt pe centrul grătarului.
Se toarnă marinada și bulionul. Închideți capacul grătarului. (Dacă grătarul dvs. are o buză pe el, așezați tigaia într-un unghi pe grătar, apoi glisați cu grijă tigaia pe grătar.) Fum curcan, ungand la fiecare 1/2 oră, până când un termometru instant-citit introdus direct în jos prin cea mai groasă parte a sânului la os înregistrează 150, aproximativ 2 1/2 ore (începe verificarea după 2 ore). Marinada polonic din tigaie într-un castron rezistent la căldură și rezervă pentru sos de curcan Hawaiian-portughez și sos de cârnați portughezi.
Glisați foaia de copt sub tigaia de curcan, ușurați tigaia de copt pe foaie și ridicați tigaia cu grătarul de curcan.
Lăsați curcanul să se odihnească, acoperit cu folie, cel puțin 20 de minute (temperatura internă va crește la 16