Curcan Afumat Hawaiian-Portughez

Curcan Afumat Hawaiian-Portughez
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă curcanul afumat Hawaiian-portughez. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 656 calorii, 77g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 18 și costă 2,02 USD pe porție. Dacă aveți ghimbir, ghimbir, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Afumat Hawaiian-Portughez, Păstrăv portughez gătit în paltoane de șuncă afumată, și Hawaiian Turcia Burgeri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În ziua 1 (cu 2 zile înainte de Ziua Recunoștinței), scoateți măruntaiele din curcan și clătiți curcanul în interior și în exterior. Așezați curcanul, cu pieptul în jos, într-o tigaie mare de prăjire de unică folosință, așezată pe o foaie de copt fără margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2
Adăugați măruntaiele în tigaie (aruncați gâtul). În cavitatea de curcan, se presara ghimbir tocat grosier și usturoi. Într-un bol, bateți împreună usturoiul tocat, ghimbirul tocat, sosul de soia, oțetul și zahărul brun; se toarnă peste curcan. Acoperiți curcanul cu folie de plastic și marinați 2 zile, bătând de 3 până la 5 ori pe zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
În ziua 3 (Ziua Recunoștinței), scoateți măruntaiele și 1 cană de marinată din tigaie și puneți-le deoparte pentru sosul de cârnați portughezi. Aproximativ 4 ore înainte de servire, scoateți curcanul din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lăsați să stea 30 de minute în tigaie; între timp, înmuiați chipsurile hickory în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți curcanul din tigaie și turnați marinata într-un bol; adăugați bulion de pui și dați deoparte. Întoarceți curcanul în tigaie, cu pieptul în sus și adăugați ceapă (puneți 2 sau 3 sferturi în interiorul curcanului). Truss Turcia, legând copane împreună strâns cu sfoară de bucătărie; truss wingtips împreună în același mod. Acoperiți vârfurile aripilor și copanele cu "capace" din folie grea, modelându-le perfect pentru a preveni arderea. Acoperiți întreaga tigaie cu un strat dublu de folie, extinzând folia dincolo de curcan ca o umbrelă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Copane De PuiCopane De Pui
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Pregătiți un grătar de cărbune sau gaz, suficient de mare pentru a ține curcanul, pentru gătit indirect: pe grătarul de cărbune, aprindeți aproximativ 60 de brichete de cărbune. Când cărbuni sunt reperat cu cenușă (aproximativ 20 de minute), movilă în mod egal pe laturile opuse ale firegrate. La fiecare movilă, adăugați 5 Brichete neluminate și 1/2 cană de așchii de lemn înmuiate drenate acum și la fiecare 30 de minute în timpul fumatului. Dacă utilizați grill gaz (cu cel puțin 11 în. între arzătoarele cu căldură indirectă), puneți 1/2 cană de așchii de lemn înmuiate drenate într-o tigaie de picurare direct pe căldură într-un colț din față și adăugați 1/2 cană de chipsuri prin grătar la fiecare 30 de minute în timpul fumatului. Rotiți căldura la mare și reglați gazul pentru gătit indirect. Închideți capacul și preîncălziți grătarul 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Glisați cu grijă tigaia cu curcan din foaia de copt pe centrul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă marinada și bulionul. Închideți capacul grătarului. (Dacă grătarul dvs. are o buză pe el, așezați tigaia într-un unghi pe grătar, apoi glisați cu grijă tigaia pe grătar.) Fum curcan, ungand la fiecare 1/2 oră, până când un termometru instant-citit introdus direct în jos prin cea mai groasă parte a sânului la os înregistrează 150, aproximativ 2 1/2 ore (începe verificarea după 2 ore). Marinada polonic din tigaie într-un castron rezistent la căldură și rezervă pentru sos de curcan Hawaiian-portughez și sos de cârnați portughezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CurcanSos De Curcan
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
PolonicPolonic
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Glisați foaia de copt sub tigaia de curcan, ușurați tigaia de copt pe foaie și ridicați tigaia cu grătarul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
10
Lăsați curcanul să se odihnească, acoperit cu folie, cel puțin 20 de minute (temperatura internă va crește la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
înainte de sculptură.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista