Curcan Afumat Cu Miere

Curcan Afumat Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul afumat cu miere. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $2.55 pe portie. O porție conține 811 calorii, 87G de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați miere, bulion de legume, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 28 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Curcan cu miere și afumat, Curcan Afumat Cu Miere, și Curcan Afumat Cu Miere De Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați apa fierbinte și sarea într-un răcitor de 54 de litri. Se amestecă până se dizolvă sarea. Se amestecă bulionul de legume și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
MiereMiere
ApăApă
SareSare
3
Adăugați gheața și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
4
Așezați curcanul în saramură, pieptul în sus și acoperiți cu capacul mai rece.. Saramură peste noapte, până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Toată TurciaToată Turcia
5
Scoateți curcanul din saramură și uscați bine. Frecați bine pasărea cu uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
6
Încălziți grătarul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Folosind o grosime dublă de folie de aluminiu rezistentă, construiți o bombă de fum.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Așezați o ceașcă de așchii de lemn de hickory în centrul foliei și adunați marginile, făcând o pungă mică. Lăsați punga deschisă în partea de sus. Setați acest lucru direct pe cărbune sau pe bara metalică peste flacăra de gaz. Setați curcanul la căldură indirectă, introduceți un termometru cu sondă în cea mai groasă parte a cărnii de sân și setați alarma la 160 de grade F. închideți capacul și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
După 1 oră verificați pasărea; dacă pielea este maro aurie, acoperiți cu folie de aluminiu și continuați să gătiți. De asemenea, după 1 oră, înlocuiți așchii de lemn cu a doua ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Odată ce pasărea atinge 160 de grade F, scoateți-o de pe grătar, acoperiți-o cu folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească timp de 1 oră. Sculptați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 28 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista