Curcan Afumat

Curcan Afumat
Curcan afumat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 79 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați brichete de cărbune, chipsuri de hickory, curcan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Încercați Curcan Afumat, Curcan Afumat, și Plăcintă Cu Oală De Curcan Afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cărbunele în tigaia inferioară a fumătorului. Aprindeți cărbunii și așteptați ca temperatura fumătorului să ajungă la 240 de grade F (115 grade C). Grătar ușor de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Clătiți curcanul sub apă rece și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Așezați așchii de hickory într-o tigaie cu apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați curcanul pe grătarul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
5
Adăugați 2 pumni chipsuri umede la începutul gătitului, apoi o mână la fiecare două ore în timpul procesului de gătit. Lăsați capacul pus - nu continuați să vă uitați la curcan, altfel veți lăsa căldura să iasă! Continuați să fumați până când temperatura internă a curcanului atinge180 grade F (82 grade C) sau continuați până când cărbunii se sting.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții18
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista