Cupă cu ouă Chorizo
Chorizo Egg Cups necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD per porție. Acest fel principal are 431 de calorii , 22 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Un amestec de lapte, sare, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53% , ceea ce este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Egg & Chorizo Bolillo , Chorizo Egg Casserole și Chorizo and egg bake .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Ungeți cu unt o formă de brioșe de dimensiune obișnuită cu 12 căni de brioșe sau 2 căni (6-brioșe).
Într-o oală de mărime medie, la foc mediu, aduceți laptele și bulionul la un balon.
În timp ce lichidele se încălzesc, puneți o tigaie mică la foc mediu-mare cu 1 rând de tigaie cu ulei de măsline, aproximativ 1 lingură.
Adăugați chorizo-ul și gătiți până devine crocant 2 până la 3 minute.
Odată ce lichidele ajung la un balon, amestecați încet mămăliga și continuați să amestecați până când începe să se îngroașe și să semene cu fulgii de ovăz fierbinți, aproximativ 3 până la 4 minute. Opriți focul și adăugați brânza, pătrunjelul tocat, 2 linguri de unt și chorizo crocant.
Se toarnă mămăliga în formele de brioșe, la 1/2 din drum în sus cupa de brioșe.
Odată ce s-au umplut toate ceștile, formați o fântână cu dosul unei linguri împingând mămăliga în sus, până ajunge la marginea superioară a formei de brioșe. Fântâna va fi relativ mare, dar e în regulă, vrei ca oul să aibă un loc mic de cuibărit, astfel încât să nu se reverse din tavă. După ce ați făcut toate godeurile, spargeți câte un ou în fiecare dintre cupele umplute cu mămăligă. Se condimentează blatul ouălor cu puțină sare și piper.
Transferați la cuptor și coaceți timp de 20 de minute; gălbenușul va curge în continuare puțin. Odată gata, se scoate din cuptor și se lasă să stea. Treceți un cuțit mic de unt în jurul marginilor mămăliga pentru a se desprinde de pe părțile laterale ale formei de brioșe. Ajută-le ușor să iasă din formele de brioșe cu o furculiță sau un cuțit și servire în farfurie sau pe un platou.