Cuptor BBQ piept
Cuptor BBQ piept ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 25 de porții cu 167 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână cartofi, piept de vită, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cuptor la cuptor BBQ pui, Cuptor BBQ piept, și Cuptor La GRĂTAR Piept.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 163°.
Așezați carnea, cu partea grasă în sus în tigaia de prăjire; deasupra cu ceapă și sos de grătar. Acoperă.
Coaceți 2 ore. Împrăștiați cartofii și morcovii în jurul cărnii.
Coaceți, acoperit, 1 oră sau până când carnea este gata (160F).
Folosiți lingura cu fante pentru a transfera cartofii și morcovii în vasul de servire; acoperiți pentru a se încălzi.
Transferați carnea pe placa de sculptură, rezervând sosul și ceapa în tigaie. Acoperiți carnea pentru a se încălzi. Grăsime degresată din sosul rezervat; aruncați.
Se toarnă sosul și ceapa în cratiță; se aduce la fierbere la foc mare. Fierbeti la foc mediu-mic 5 min. sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Tăiați carnea peste cereale în felii subțiri.
Serviți cu legume și sos.