Cupe Wonton de căpșuni cu frișcă Mascarpone portocalie

Capsuni Wonton cupe cu portocaliu Mascarpone frisca necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 88 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. 44 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, brânză mascarpone, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Unora chiar le-a plăcut acest aperitiv. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mousse de ciocolată Espresso cu frișcă de Mascarpone portocaliu, Pere de rodie-Braconat cu frisca mascarpone de portocale-ghimbir, și Caramel plăcintă cu mere Wonton cupe cu o mascarpone scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru wontons: într-un castron mare combinați căpșunile, sucul de portocale și zahărul pudră. Lăsați căpșunile să se macereze timp de 20 de minute.
Așezați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un mini cositor de brioșă cu 24 de numere cu spray de gătit. Pentru a crea cupele wonton, faceți un mic pliu în centrul fiecărui wonton și împingeți-l în cupa de brioșă, lăsând o ceașcă goală între fiecare wonton.
Coaceți cupele până când marginile sunt aurii, 5 până la 6 minute. Răciți cupele în timp ce faceți frisca.
Pentru frisca: într-un bol folosind un mixer electric, combinați smântâna grea, mascarpona, zahărul, vanilia și coaja de portocală. Bateți până când crema are vârfuri moi, aproximativ 2 minute.
Scurgeți fructele de pădure, rezervând lichidul macerat.
Așezați câteva felii de fructe de pădure în fundul fiecărei căni. Umpleți ceașca cu o lingură de frișcă și deasupra cu felii suplimentare de căpșuni.
Stropiți cu sucurile de fructe de pădure rezervate și serviți.