Cupe Wonton de căpșuni cu frișcă Mascarpone portocalie

Cupe Wonton de căpșuni cu frișcă Mascarpone portocalie
Capsuni Wonton cupe cu portocaliu Mascarpone frisca necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 88 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. 44 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, brânză mascarpone, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Unora chiar le-a plăcut acest aperitiv. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Încercați Mousse de ciocolată Espresso cu frișcă de Mascarpone portocaliu, Pere de rodie-Braconat cu frisca mascarpone de portocale-ghimbir, și Caramel plăcintă cu mere Wonton cupe cu o mascarpone scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru wontons: într-un castron mare combinați căpșunile, sucul de portocale și zahărul pudră. Lăsați căpșunile să se macereze timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un mini cositor de brioșă cu 24 de numere cu spray de gătit. Pentru a crea cupele wonton, faceți un mic pliu în centrul fiecărui wonton și împingeți-l în cupa de brioșă, lăsând o ceașcă goală între fiecare wonton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, InmuiatPlus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Coaceți cupele până când marginile sunt aurii, 5 până la 6 minute. Răciți cupele în timp ce faceți frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru frisca: într-un bol folosind un mixer electric, combinați smântâna grea, mascarpona, zahărul, vanilia și coaja de portocală. Bateți până când crema are vârfuri moi, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
MascarponeMascarpone
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Scurgeți fructele de pădure, rezervând lichidul macerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
2
Așezați câteva felii de fructe de pădure în fundul fiecărei căni. Umpleți ceașca cu o lingură de frișcă și deasupra cu felii suplimentare de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
3
Stropiți cu sucurile de fructe de pădure rezervate și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista