Cupe Tassie cu umplutură de caș de lămâie
Cupele Tassie cu umplutură de caș de lămâie sunt a vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 151 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Un amestec de unt, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Încercați Caju Tassie Cupe, Mini prăjituri cu lămâie Bundt cu umplutură de caș de lămâie (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Rola De Tort De Lămâie Cu Umplutură De Caș De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și pulsați până când amestecul formează o bilă. Înfășurați în folie de plastic și răciți până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Formați patiseria în 24 de bile mici; apăsați cu degetele în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale cutiilor de brioșă miniaturale negrease.
Coaceți timp de 20 de minute, până se rumenesc ușor.
Așezați coaja și zahărul într-un robot de bucătărie și procesați până când sunt combinate.
Adăugați sucul de lămâie și ouăle și procesați până se omogenizează. Adăugați încet untul în amestec, pulsând în timp ce mergeți.
Așezați amestecul în partea superioară a unui cazan dublu și gătiți peste apă la foc mic timp de aproximativ 5 minute, până când se dizolvă gros și zahărul.
Scoateți cupele tassie din cutii de briose, lingurați cașul de lămâie în centru și serviți.