Cupe Phyllo cu Mousse de ciocolată și fructe proaspete

Cupe Phyllo cu Mousse de ciocolată și fructe proaspete
Cupe Phyllo cu Mousse de ciocolată și fructe proaspete este un fără gluten garnitură. O porție conține 532 calorii, 9g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pere, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 40%. Încercați Cupe Phyllo cu Mousse de ciocolată și fructe proaspete, Somon Afumat Și Mousse De Avocado Cupe Phyllo # LaMarcaSparkle, și Fructe proaspete și cupe de Ricotta Phyllo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Ungeți cu generozitate fiecare altă ceașcă într-o tigaie cu brioșe de 12 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați 1 dreptunghi filo pe suprafața de lucru; acoperiți filo-ul rămas cu folie de plastic și cârpă umedă pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Perie dreptunghi cu unt topit; se presara cu 1/2 lingura zahar si 1/2 lingura alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Așezați mai întâi al doilea dreptunghi phyllo deasupra; periați cu unt și presărați cu 1/2 lingură de zahăr și 1/2 lingură de alune. Repetați încă de 3 ori; deasupra cu încă 1 dreptunghi și periați cu unt, făcând stivă de 6 dreptunghiuri. Folosind un cuțit ascuțit mic și o placă cu diametrul de 6 inci ca ghid, tăiați două stive rotunde de 6 inci. Apăsați fiecare stivă în 1 cană de brioșă cu unt. Repetați procedura de încă 2 ori, făcând încă 4 cupe phyllo (6 în total).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
AluneAlune
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Coaceți cupele phyllo până devin aurii și crocante, aproximativ 10 minute. Ridicați imediat cupele phyllo din tigaie, răsucind cu atenție pentru a slăbi; așezați pe raft. Se răcește complet. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1
Bateți gălbenușurile de ou, 1/4 cană zahăr, unt, 1/4 cană apă și pudră espresso într-un castron mare de metal pentru a se amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa); bateți constant până când termometrul introdus în amestec înregistrează 160 de litri F, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează. Opriți focul; lăsați vasul peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un alt castron mare până la vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, bătând până când este rigid și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Scoateți ciocolata din apă. Îndoiți 1/3 din albușurile bătute în amestec cald de ciocolată pentru a ușura. Îndoiți albii rămași. Se acoperă și se răcește până se fixează, cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Umpleți cupele phyllo cu mousse (rezervați mousse-ul rămas pentru o altă utilizare). Se acoperă cu zmeură și pere tăiate cubulețe și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista