Cupe Olandeze De Prăjituri Cu Iaurt Crocant Cu Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cupe Olandeze de iaurt cu mere crocante. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 99 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână iaurt original de mere, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupe De Prăjituri Crocante Cu Mere, Cookie aluat iaurt înghețat în Quest Bar cookie cupe {video inclus!}, și Olandeză Apple-Dovleac Clare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Spray 24 cupe mini briose cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 3/4 căni de făină, bicarbonatul de sodiu și praful de copt cu biciul până se combină bine. Într-un castron mediu, bateți 1 cană de unt și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți în vanilie și ou.
Se amestecă treptat amestecul de făină în amestecul de unt până se formează un aluat.
Rulați aluatul în bucăți de 1 inch; apăsați ușor fiecare bucată în ceașcă de briose. Faceți o mică indentare deasupra fiecărei bucăți de aluat.
Coaceți 10 până la 15 minute sau până se rumenesc. Dacă indentările nu mai rămân, folosiți partea din spate a sticlei pentru a apăsa ușor în jos centrul fiecărei cupe pentru biscuiți. Se răcește în tigaie 10 minute. Folosind cuțitul pentru unt, îndepărtați cu grijă cupele pentru biscuiți din cupele pentru brioșe în raftul de răcire. Se lasă deoparte să se răcească complet.
Între timp, reduceți temperatura cuptorului la 350 F. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun, 1/4 cană de făină și scorțișoara. Cu blender de patiserie sau furculiță, tăiați în 3 linguri de unt până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Apăsați Streusel în partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește ușor. Cu furculiță, rupeți în bucăți mici. Se lasă deoparte să se răcească complet, aproximativ 30 de minute.
Pentru a servi, într-un castron mare, pliați iaurtul în topping bătut. Umplerea lingurii în cupe de prăjituri răcite. Completați fiecare cu streusel. A se păstra la frigider.