Cupe De Vafe
Cupele de vafe ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 20 și costă 9 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 72 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de migdale, ulei vegetal, albus de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupe De Vafe Cu Cheesecake, Luni Minimă: Cupe De Vafe Cu Ciocolată, și Vafe:: Vafe De Mere Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele într-un blender la viteză mică până când sunt complet netede, aproximativ 1 minut. Se răcește aluatul, acoperit, 1 oră.
Încălziți producătorul de pizzella și periați ușor partea de sus și de jos cu ulei.
Se toarnă o lingură generoasă de aluat pe fiecare parte (stânga și dreapta) a pizzella maker și se întinde rapid cu spatele unei linguri pentru a acoperi matrițele. Închideți capacul și gătiți până la aur, aproximativ 1 1/2 minute.
Lucrând rapid (pizzella este flexibilă doar când este încă fierbinte), dezlipiți 1 pizzella și încadrați-vă în 1 ramekin mare, apoi apăsați un ramekin mic în interior pentru a modela pizzella. Formați a doua pizzella folosind a doua pereche de ramekins.
Îndepărtați ramekinele când cupele de vafe sunt întărite, aproximativ 2 minute. Faceți mai multe căni de vafe cu aluatul rămas.
* Cupele de vafe se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 3 zile.