Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați căni de salată de varză. O porție conține 214 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de scallions, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Rețete de salată de varză (cea mai bună salată de legume de iarnă), Mai bine decât KFC Coleslaw – un coleslaw ușor, și KFC Coleslaw Copycat Coleslaw.
Instrucțiuni
1
Curățați lămâia. Separați segmentele folosind un cuțit mic și ascuțit. Aruncați orice semințe. Pe o tăietură, tocați segmentele cu usturoiul pentru a forma o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Lămâie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
2
Transferați într-un castron mic și, amestecând constant, adăugați încet uleiul într-un flux constant. Repetați cu crema. Se condimentează cu sare și piper. Folosiți un cojitor de legume pentru a rade morcovii în panglici. Într-un castron mare, combinați morcovii, varza, ceapa, ceapa și pansamentul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore. Folosind foarfece, tăiați 8 dintre frunzele mari de salată interioară în forme de cupă îngrijite și puneți-le într-un castron cu apă cu gheață. Chiar înainte de servire, scoateți cupele de salată din apă și agitați-le uscate. Puneți salata de varză în cupe.