Cupe De Salată Cu Brânză De Capră

Cupe De Salată Cu Brânză De Capră
Brânză de capră salata cupe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 166 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, brânză de capră herbată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Smochine, Brânză De Capră Și Salată De Miel, Varză De Bruxelles, Brânză De Capră Și Salată Verde, și Burgeri de curcan înveliți în salată cu brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ridichi și măr. Într-un alt castron, amestecați uleiul, sucul de lămâie, coaja de lămâie, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați la amestecul de ridiche; aruncați pentru a acoperi. Chiar înainte de servire, puneți amestecul de ridiche în frunze de salată; top cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista