Cupe de ou coapte cu cârnați de pui în stil rustic
Cupele de ou coapte cu cârnați de pui în stil rustic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 199 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap de la magazin și ridica al fresco mic dejun mic dejun de pui cârnați, scallions, phyllo aluat, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Paella de pui și cârnați în stil rustic, Cârnați De Țară În Stil Casnic, și Cârnați afumați în stil rustic, șuncă și supă de mazăre despicată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Pulverizați 6 căni de cremă sau o tigaie standard pentru brioșe (capacitate de 6 oz) cu spray de gătit. Aliniați fiecare cană cu 3 straturi de aluat phyllo și pulverizați cu spray-ul de gătit cu unt între fiecare strat.
Într-un castron mic se amestecă cârnați de pui, scallions și spanac. Împărțiți amestecul între cupe. Se rupe 1 ou în fiecare cană, se presară cu piper și se acoperă fiecare cu aproximativ 1 lingură de brânză.
Coaceți în cuptor timp de 18 minute sau până când gălbenușurile sunt setate.
Serviți fie în căni cu cremă, fie scoateți ușor din tigaia cu brioșe (lăsați cupele de ou să se răcească cu 3 minute înainte de a încerca să le îndepărtați).