Cupe De Cuscus Cu Citrice
Dacă doriți să adăugați mai multe lactate gratuit rețete pentru cutia de rețete, cupele de cuscus cu citrice ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 106 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 24. Dacă aveți portocale mandarine în sirop, suc de portocale, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți prepara. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 20%. Rețete similare sunt Cuscus De Citrice, Salată De Cuscus Cu Citrice, și Cuscus Citrus-Cilantro.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Nota bucătarului: pentru a prăji migdalele, aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 6 până la 8 minute până se prăjește ușor. Se răcește complet înainte de utilizare.
Echipament Special: 24-count antiaderent mini-brioșă pan; 2 1/2-inch rotund cookie cutter
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o tigaie mini-brioșă antiaderentă de 24 de numere cu spray de gătit cu ulei vegetal. Desfaceți crustele de plăcintă pe o suprafață de lucru ușor făinată. Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 2 1/2 inci, tăiați 12 cercuri de aluat din fiecare crustă. Apăsați aluatul în cupele de briose pregătite.
Coaceți până la auriu deschis, 10 minute. Se răcește complet înainte de umplere, 15 minute.
Pentru salată: aduceți bulionul, coaja de portocală, sucul de portocale și chimenul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se amestecă cuscusul și se scoate tigaia de pe foc. Acoperiți tigaia până când lichidul a fost absorbit și cuscusul este fraged, 5 până la 6 minute. Pufați cuscusul și rupeți orice bulgări, folosind o furculiță. Aruncați împreună cuscusul, portocalele mandarine, migdalele și pătrunjelul într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper.
Bateți împreună uleiul, sucul de portocale, oțetul, sarea și piperul într-un castron mic până se omogenizează.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă până se acoperă. Puneți amestecul în cupele de patiserie răcite și serviți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 70 de dolari.
![Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă]()
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.