Cupe De Cartofi Dulci
Cupele de cartofi dulci necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 442 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.45 pe portie, veți obține o garnitură care servește 8. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de extract de vanillan, coajă de portocală, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Încercați Căni de șuncă și cartofi dulci, Cupe Sărate De Cartofi Dulci, și Cupe de ouă sărate și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați cartofii dulci pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Lăsați să stea 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Între timp, tăiați portocalele în jumătate transversal. Scoateți pulpa folosind o lingură, lăsând coaja intactă. Rezervați pulpa portocalie pentru o altă utilizare.
Curățați cartofii dulci și puneți pulpa de cartofi într-un castron mare.
Adăugați lapte condensat îndulcit și următoarele 8 Ingrediente. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează, oprindu-vă ocazional pentru a îndepărta orice fibre dure, dacă este necesar. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec în fiecare cană portocalie.
Așezați cupe portocalii într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți cu nuci pecan și apoi cu marshmallows, apăsând ușor pentru a adera.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când marshmallows se topesc și se rumenesc.
Notă: cupele portocalii și cartofii dulci pot fi făcute cu 1 zi înainte. Răciți cupele portocalii scoase și cartofii dulci coapte în pungi de plastic separate cu fermoar până când sunt gata de asamblare.