Cupe de bezea cu căpșuni și caș de lămâie Meyer
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați căni de bezea cu căpșuni și caș de lămâie Meyer. Această rețetă face 12 porții cu 372 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr pudră, căpșuni, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Meyer Lemon Curd, Meyer Lemon Curd, și Meyer Lemon Curd pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți bezea: Preîncălziți cuptorul la 20
Separați 6 ouă și puneți albușurile în vasul metalic al unui mixer; puneți gălbenușurile deoparte.
Adăugați 3/4 cană zahăr granulat în alb. Puneți vasul peste o tigaie cu apă clocotită și bateți până se încălzește ușor, aproximativ 1 1/2 minute.
Folosind atașamentul pentru tel, bateți albușurile cu mixerul la viteză mare până când țin un vârf drept atunci când bătătorul este ridicat, 1 1/2 până la 2 minute. Cerneti zaharul pudra si 1/4 cana zahar granulat intr-un alt bol. Adăugați treptat zaharuri cernute în alb (aproximativ 1/4 cană la fiecare 30 de secunde), bătând cu viteză mare odată ce zahărul este încorporat, până când amestecul menține un vârf rigid și drept atunci când bătătorul este ridicat, 5 până la 8 minute; verificați des și nu bateți prea mult.
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament și lipiți colțurile hârtiei cu pete de bezea. Puneți 6 movile egale de bezea (1/2 până la 2/3 cană fiecare) pe fiecare foaie, distanțând uniform. Cu spatele unei linguri de supă, întindeți fiecare movilă într-un cerc de aproximativ 3 1/2 in. wide cu un 2-in.- gol larg în centru.
Coaceți bezea până la fermitate, aproximativ 1 1/2 ore. Opriți cuptorul și lăsați bezeaua în cuptor să se întărească peste noapte.
Între timp, faceți caș de lămâie: tăiați fin coaja de la 2 lămâi. Strângeți sucul din suficiente lămâi pentru a face 1 cană. Într-un castron metalic, bateți coaja, sucul, restul de 1 cană de zahăr granulat, gălbenușurile de ou și oul întreg rămas pentru a se amesteca.
Adăugați unt. Amestecați amestecul peste o tigaie cu apă clocotită până când acoperă gros o lingură de metal, 10 până la 15 minute.
Lăsați să se răcească, șoptind des. Acoperiți cu folie de plastic atingând direct cașul și răciți până la rece, cel puțin 2 ore.
Slăbiți bezea din pergament, puneți pe farfurii și lingurați aproximativ 1/4 cană de caș de lămâie în fiecare. Împrăștiați câteva fructe de pădure pe bezea și serviți restul dintr-un castron.
Faceți înainte: cu până la 4 zile înainte, pregătiți caș și bezea; umpleți cu până la 1 oră înainte.