Cupe de bezea cu căpșuni și caș de lămâie Meyer

Cupe de bezea cu căpșuni și caș de lămâie Meyer
Cupele de bezea cu căpșuni și cașul de lămâie Meyer este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 372 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, lămâi meyer, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cupe de bezea cu căpșuni și caș de lămâie Meyer, Caș De Lămâie Meyer, și Caș De Lămâie Meyer.

Instrucțiuni

1
Faceți bezea: Preîncălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Separați 6 ouă și puneți albușurile în vasul metalic al unui mixer de suport; puneți gălbenușurile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 3/4 cană zahăr granulat în alb. Puneți vasul peste o tigaie cu apă fierbinte și bateți până se încălzește ușor, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Folosind atașamentul de măturică, bateți albii cu mixerul la viteză mare până când dețin un vârf drept atunci când bătătorul este ridicat, 1 1/2 până la 2 minute. Cerneti zaharul pudra si 1/4 cana zahar granulat intr-un alt bol. Adăugați treptat zaharuri cernute la albi (aproximativ 1/4 cană la fiecare 30 de secunde), bătând la viteză mare odată ce zahărul este încorporat, până când amestecul deține un vârf rigid și drept atunci când bătătorul este ridicat, 5 până la 8 minute; verificați des și nu exagerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aliniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament și lipiți colțurile de hârtie cu pete de bezea. Puneți 6 movile egale de bezea (1/2 până la 2/3 cană fiecare) pe fiecare foaie, distanțându-se uniform. Cu spatele unei linguri de supă, întindeți fiecare movilă într-un cerc de aproximativ 3 1/2 in. wide cu un 2-in.- gol larg în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți bezea până la fermitate, aproximativ 1 1/2 ore. Opriți cuptorul și lăsați bezea în cuptor să se întărească peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, faceți caș de lămâie: tocați fin coaja de la 2 lămâi. Strângeți sucul din suficiente lămâi pentru a face 1 cană. Într-un castron metalic, amestecați coaja, sucul, restul de 1 cană de zahăr granulat, gălbenușurile de ou și restul de ou întreg pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați unt. Amestecați amestecul peste o tigaie cu apă fierbinte până când acoperă gros o lingură de metal, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se lasă să se răcească, șoptind des. Acoperiți cu folie de plastic atingând direct cașul și răciți până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Slăbiți bezea din pergament, puneți pe farfurii și lingurați aproximativ 1/4 cană de caș de lămâie în fiecare. Împrăștiați câteva fructe de pădure pe bezea și serviți restul dintr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Faceți înainte: până la 4 zile înainte, pregătiți caș și bezea; umpleți până la 1 oră înainte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista