Cupe De Alune

Cupe De Alune
Cupe alune este un fără gluten rețetă cu 24 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 124 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 2 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, boabe de cafea acoperite cu ciocolată, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cupe De Mousse De Alune De Ciocolată, Ciocolată Alune Brownie Cupe, și Cupe de Cookie de zahăr cu umplutură de alune de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Combinați chipsurile de ciocolată și uleiul într-o ceașcă de măsurare sigură pentru microunde sau într-un vas ceramic. Se amestecă până când toate chipsurile sunt acoperite cu ulei. Cuptor cu microunde timp de 1 minut la 60% Putere. Se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se încălzește la putere maximă la intervale de 15 secunde până când ciocolata este topită, amestecând după fiecare interval. (Acest lucru va dura între 1 și 3 minute, în funcție de cuptorul cu microunde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Aranjați 24 de căni de hârtie sau bomboane pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Se toarnă o cantitate mică (aproximativ 2 lingurițe) din amestecul de ciocolată topită în fiecare cană. Înclinați cupele pentru a acoperi complet interiorul cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
5
Transferați cupele acoperite la frigider. Rezervați ciocolata rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6
Turnați ceașca de smântână grea, extract de vanilie și lichior de cafea într-un bol de amestecare. Bateți la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
7
Adăugați cele 2 lingurițe de zahăr și continuați să bateți la înălțime până se formează vârfuri moi. Se amestecă răspândirea alunelor și se bate la viteză medie până se combină. Îndoiți rapid ciocolata topită rezervată. (Dacă ciocolata a început să se configureze, puneți-o din nou cuptor cu microunde timp de 10 secunde la o putere de 60%.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
8
Umpleți o pungă de patiserie cu umplutura de mousse și introduceți-o în fiecare ceașcă de ciocolată. (Dacă o pungă de patiserie nu este disponibilă, utilizați o pungă de depozitare din plastic resigilabilă și decupați un colț.) Poate fi necesar să folosiți o lingură pentru a netezi vârfurile. Răciți cojile umplute în frigider timp de cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
9
Bateți 1/2 cană de smântână până se spumează; adăugați lingurița de zahăr și bateți până se formează vârfuri rigide. Folosiți o pungă de patiserie pentru a acoperi fiecare ceașcă de ciocolată cu o păpușă mică de frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
10
Se presară cu alune tocate și se acoperă cu o boabe de cafea. La frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 2 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista