Cupe cu unt de arahide și jeleu

Cupe cu unt de arahide și jeleu
Cupe de arahide-unt-și-jeleu ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 50 și costă 50 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, unt de arahide neted, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cupe cu unt de arahide și jeleu, Cupe Cu Unt De Arahide Și Jeleu De Ciocolată, și Cupe Cu Unt De Arahide Și Jeleu De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, cuptorul cu microunde ciocolata albă în explozii de 20 de secunde până se înmoaie. Într-o cratiță mică, aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic; amestecați amestecul de smântână în ciocolata albă. Se amestecă untul de arahide și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați umplutura într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mediu.
3
Puneți ciocolata călită într-o pungă prevăzută cu un vârf mic. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Puneți jumătate din cupele de folie pe foaie și umpleți-le cu ciocolată. Înclinați cupele pentru a le acoperi complet, apoi turnați excesul de ciocolată într-un castron. Întoarceți cupele acoperite cu susul în jos pe foaia de copt și lăsați să stea 30 de secunde; întoarceți cupele cu partea dreaptă în sus și lăsați să stea până când ciocolata este fermă, aproximativ 10 minute. Repetați pentru a face ceștile de ciocolată rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Umpleți pe jumătate cupele cu untul de arahide. Puneți o lingură rotunjită de 1/2 linguriță de gem peste umplutură. Pipă ciocolată deasupra gemului; atingeți ușor pentru a nivela ciocolata. Se acoperă cu câțiva fulgi de sare Maldon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
GemGem
5
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 15 minute. A se păstra până la 1 săptămână.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista