Cupe Cu Tăiței De Ton
Cupele cu tăiței de ton ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 18 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză cheddar, tăiței de ou, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe coreene de friptură și salată de tăiței, Cupe Picante De Ton, și Cupe asiatice de salată umplute cu carne de vită și tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform scurgerii directiei pachetului si puneti-i intr-un castron mare.
Adăugați mazărea și morcovii, ceapa, tonul și brânza. Într-un castron mic, bateți ouăle, laptele și apa; se amestecă în amestecul de tăiței. Lingură în cupe de briose unse.
Coaceți la 350 de minute pentru 30-35 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat. Se răcește timp de 5 minute; slăbiți marginile cu un cuțit pentru a le scoate din cupe.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.