Cupe Cu Cremă De Ouă
Paharele cu cremă de ouă necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 190 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. Funcționează bine ca desert. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați condimente de plăcintă cu dovleac, sare, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cupe Cu Cremă De Ouă, Cremă De Ouă, și Plăcintă Cu Cremă De Ouă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Așezați ramekinele într-un vas de copt cu față înaltă.
Încălziți laptele într-o oală mică la foc mediu până când este cald, dar nu fierbinte.
Bateți împreună ouăle, gălbenușurile, sarea, jumătate din condimentele de plăcintă cu dovleac, vanilia și zahărul. Bateți încet laptele cald în amestecul de ouă.
Se toarnă lichidul în ramekins și se presară deasupra condimentul rămas de plăcintă cu dovleac.
Se introduce în cuptor și se toarnă apă fierbinte de la robinet în vasul de copt până la aproximativ jumătate în sus pe părțile laterale ale cupelor.
Coaceți până când crema este așezată în jurul marginilor și doar jiggles ușor în mijloc, 35 până la 40 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în baia de apă. Se dă la frigider până se răcește înainte de servire, aproximativ 2 ore.