Cupe cu ciuperci pentru mic dejun
Micul dejun Mushroom Cups este un mic dejun fără gluten . O porție conține 125 de calorii , 12 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 2,15 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, înlocuitor de ou, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 80% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ cupe Wellington cu ciuperci , cupe cu ciuperci umplute și cupe cu broccoli cu ciuperci .
Instrucțiuni
Puneți ciupercile pe un 15-in. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Pulverizați cu spray de gătit; se presară cu usturoi sare și piper.
Coaceți la 425° timp de 10 minute sau până când se înmoaie.
Într-o cratiță mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie. Se amestecă spanacul și se fierbe până se ofilește. Într-un castron mic, bate înlocuitorul de ou, sare și piper rămas; adăugați în tigaie. Gatiti si amestecati pana se fixeaza.
Turnați amestecul de ouă în ciuperci; se presară cu brânză și busuioc.