Cupe BBQ
Cupe BBQ ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 140 de calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sosul de grătar cu aromă de fum hickory, amestecați, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Chiftele BBQ, Cel mai bun BBQ fleică, și Ouă Deviled BBQ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F. Spray 12 cupe de brioșă de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit.
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când sunt fierte bine; scurgere. Se amestecă sosul de grătar; gătiți până când amestecul începe să baloneze.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, 1/2 cană de brânză și lapte până se formează aluatul moale. Puneți aproximativ 2 linguri de aluat în fiecare ceașcă de briose. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a fiecărei căni. Lingură 2 linguri amestec de carne de vită în fiecare cană.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile superioare ale cupelor sunt maronii aurii.
Presărați fiecare cu brânză rămasă.
Lăsați să stea 5 minute; scoateți din tigaie.