Cupcakes Super Baconator
Rețeta Super Baconator Cupcakes îți poate satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. O porție conține 397 de calorii, 6 g de proteine și 22 g de grăsimi. Această rețetă servește 24. Pentru 68 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați slănină, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce nu este atât de grozav. Cupcakes super umede, super închise, cu ciocolată, cupcakes cu ciocolată super ușoare și super umede și modul în care baconatorul m-a salvat de la curățarea sucului meu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 24 de căni de brioșe sau tapetați cu folii de hârtie.
Pune baconul într-o tigaie mare și gătește la foc mediu-mare, întorcându-l din când în când, până se rumenește uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie și sfărâmăm. Măsoară 1 1/2 cană bucăți de slănină și rezervă restul pentru garnitură.
Amestecați făina, zahărul, chipsurile de ciocolată, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea împreună într-un castron; fă o fântână în centru.
Bateți cafeaua, zara, grăsimea de bacon și ouăle într-un castron separat; se toarnă bine în amestecul de făină. Se amestecă până când aluatul este doar combinat; încorporați 1 1/2 cană de slănină rezervată. Turnați aluatul în cupele de brioșe pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când vârfurile scapă din nou când sunt apăsate ușor, 20 până la 25 de minute. Răciți cupcakes în forma de brioșe așezată pe un grătar.
Bateți crema de brânză și untul împreună într-un castron folosind un mixer electric până devine omogen și cremos. Se amestecă zahărul de cofetarie, extractul de arțar și extractul de vanilie în amestecul de unt cremă până când glazura este omogenă.
Aranjați cupcakes răciți pe un platou de servire și întindeți glazură peste fiecare cupcake; se presara cu bucatele de bacon rezervate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Cupcakes. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.