Cupcakes Napolitane
Cupcakes napolitane ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 180 de calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brownie, amestecul de tort de căpșuni, toppingul cu bici rece și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 24 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes Napolitane, Cupcakes Napolitane, și Cupcakes Napolitane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de brownie, apoi aluatul de tort în boluri separate, conform instrucțiunilor de pe pachete. Puneți aluatul de brownie în 24 de căni de brioșe căptușite cu hârtie; acoperiți cu aluat de tort.
Coaceți 21 până la 24 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Se răcește cupcakes în tigăi 10 min.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet.
Lingură glazură în castron mediu.
Adăugați biciul rece; bateți până se amestecă.
Răspândiți-vă pe cupcakes.