Rețeta Cupcakes dublu de ciocolată neagră-nucă de cocos ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 496 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Un amestec de făină de aur, sare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 83 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Skinny Dublu Ciocolata Neagra Prajiturele, Cupcakes duble de ciocolată neagră cu umplutură de unt de arahide, și Cupcakes Duble De Ciocolată Cu Cremă De Unt De Ciocolată Neagră.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°. linia 12 mini și 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite cu căni de copt din hârtie. Într-un castron mare, folosind telul, amestecați făina, zahărul granulat, 1/2 cană de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. În castron mediu, folosind Tel, se amestecă lapte de soia, ulei de canola, oțet și 1 1/2 lingurite de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Bicarbonat De Sodiu
Ulei De Canola
Lapte De Soia
Vanilie
Oțet
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bateti
Bol
Cuptor
2
Se toarnă amestecul umed în amestecul uscat; bate cu biciul până se amestecă bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Umpleți fiecare ceașcă de mini brioșă cu 1 lingură de măsurare a nivelului. Împărțiți aluatul rămas între căni de briose de dimensiuni obișnuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bateti
3
Coaceți mini cupcakes 12 până la 16 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
4
Coaceți cupcakes de dimensiuni obișnuite 22 până la 26 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
5
Pentru glazură, într-un castron mare, bateți margarina, uleiul de cocos, 1 linguriță de vanilie și 2 lingurițe de apă cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți în 3 linguri cacao și zahărul pudră, câte 1 cană odată. Bateți treptat în suficientă apă rămasă până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Ulei De Cocos
Margarină
Glazura
Vanilie
Pudră De Cacao
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Pentru a asambla stive de cupcake, îndepărtați paharele de copt din hârtie. Înghețarea țevilor deasupra a 1 cupcake de dimensiuni obișnuite. Se acoperă cu 1 mini cupcake; partea de sus a înghețului mini cupcake. Repetați cu cupcakes și glazură rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Glazura
7
Garnisiți cu bucle de ciocolată și nucă de cocos, dacă doriți.