Cupcakes din catifea roșie cu glazură de nucă de cocos
Reteta Red Velvet Cupcakes cu glazura de nucă de cocos ar putea satisface pofta ta American în jurul 45 minute. Această rețetă face 24 de porții cu 190 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zară, făină, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru valentin zi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cupcakes din catifea roșie cu glazură de nucă de cocos și cremă de brânză, Red Velvet Cupcakes cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week}, și Cupcakes din catifea roșie cu glazură de Eggnog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă colorantul alimentar și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)
3
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)
4
Combinați Zara și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
5
Adăugați ingrediente uscate la amestecul cremă alternativ cu amestecul de zară, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
6
Umpleți căni de brioșă căptușite cu folie sau hârtie cu două treimi pline.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Coaceți 18-22 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește cu 10 minute înainte de a scoate din tigăi în grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Pentru înghețare, într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 Cornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se omogenizează. Se amestecă 1 cană de nucă de cocos. Frost cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulce
Stropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și Verde
10
Prăjiți nuca de cocos rămasă; presărați peste cupcakes. A se păstra la frigider.