Cupcakes Din Catifea Roz
Cupcakes de catifea roz este un lacto ovo vegetarian desert. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 239 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 10%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cupcakes Din Catifea Roz, Cupcakes Din Catifea Roz, și Cupcakes Din Catifea Roz.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul, zahărul și colorantul alimentar până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă în amestecul de cremă alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare.
Umpleți cupe de brioșe căptușite cu hârtie cu două treimi.
Coaceți la 350 de euro timp de 23-27 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Între timp, așezați așchii albi într-un castron mic. Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Se toarnă peste chipsuri; bateți până se omogenizează. Se amestecă untul.
Transferați într-un castron mare. Se răcește timp de 30 de minute, amestecând o dată.
Bateți la viteză mare timp de 2-3 minute sau până când se formează vârfuri moi și glazura este ușoară și pufoasă. Frost cupcakes.
Rotiți marginile cupcakes cu zahăr grosier; decorați cu perle de zahăr. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Cupcakes. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "