Cupcakes Din Catifea De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes din catifea de ciocolată. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 104 calorii. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, pudră de cacao, cafea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupcakes din catifea roșie cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week}, Cupcakes Din Catifea De Ciocolată, și Cupcakes Din Catifea De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350. Căptușiți 24 de căni de briose cu căptușeli de hârtie.Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, sarea si pudra de cacao. Set aside.In un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, bucăți de cuptor cu microunde la 50% putere 1 până la 1 1/2 minute sau până se topește și se omogenizează, amestecând la 30 de secunde intervals.In un castron mare folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul la viteză medie până se omogenizează bine. Răzuiți părțile laterale ale bolului și bateți în vanilie.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Adăugați bucăți de ciocolată topită; bate până blended.By manual sau cu cea mai mică viteză a unui mixer electric prevăzut cu o paletă, adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de ciocolată alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică (sau cu mâna) până se omogenizează. Adăugați treptat cafea fierbinte și amestecați până se omogenizează.
Se coace la 350 la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centre iese curată.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și lăsați să se răcească complet