Cupcakes De Miel

Cupcakes de miel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 39 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 188 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de bucăți de copt cu ciocolată acoperite cu bomboane, culoarea alimentelor betty gel, amestecul de tort alimentar al diavolului și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cupcakes cu leu și miel, Cupcakes Cu Miel Mic, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru 24 de cupcakes. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, nuanțați 1/4 cană din glazură cu culoarea roșie a alimentelor pentru a face glazură roz; pus deoparte. Frost cupcakes cu glazură albă. Pentru bot, întindeți 1/2 linguriță glazură roz în cerc mic pe fiecare cupcake; adăugați un pic de copt roșu pentru nas. Pentru ochi, adăugați biți de coacere maro. Pentru urechi, adăugați jumătăți de gumă albă, tăiați părțile în jos.
Așezați jumătățile de marshmallow pe față pentru lână. Magazin acoperit.