Cupcakes de ciocolată cu glazură de bezea ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 230 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți iaurt grecesc, zahăr brun, pudră de cacao și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes galbene cu unt cu glazură de bezea de ciocolată, Ciocolată Fudge Cupcakes umplut cu ciocolată Fudge Cookie Bar și bezea bezea glazura, și Cherry Bomb Prajiturele Cu Bezea Glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie de brioșă cu 12 căni sau două mini tigăi de brioșă cu 24 de căni cu garnituri de hârtie; pulverizați ușor garniturile cu spray de gătit. Înmuiați prunele într-un bol cu 3/4 cană de apă fierbinte până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Prune Uscate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se toarnă într-un blender și piure până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Bateți făina universală, făina integrală de grâu, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara într-un castron mare. Într-un alt castron, amestecați piureul de prune, zahărul brun, ouăle, iaurtul, uleiul vegetal și vanilia. Îndoiți ingredientele umede în ingredientele uscate până când sunt combinate (este bine dacă există câteva bucăți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Hârtie De Orez
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La Picior
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Prune Uscate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
4
Împărțiți aluatul între cupele de brioșă, umplând fiecare trei sferturi din drum.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Coaceți până când o scobitoare iese curată, 18 până la 20 de minute pentru cupcakes de dimensiuni standard sau 12 până la 14 minute pentru minis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se transferă într-un suport și se lasă să se răcească în tigaie, 10 minute, apoi se scoate din tigaie pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Bateți albușurile de ou, zahărul granulat, smântâna de tartru și sarea într-un bol rezistent la căldură așezat peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa) până când zahărul se dizolvă, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Scoateți vasul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați amestecul de albus de ou într-un mixer de suport prevăzut cu atașamentul pentru tel; bateți la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide, 3 până la 5 minute. Cerneti pudra de cacao si adaugati coaja de vanilie si portocala; bate pentru a combina.