Cupcakes cu unt de arahide fără Gluten cu glazură de ciocolată

Rețeta Cupcakes cu unt de arahide fără Gluten cu glazură de ciocolată este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 260 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, unt, ciocolată de copt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sănătos Chunky Monkey Cake nr / aka tort de banane cu unt de arahide cu glazură de unt de arahide cu ciocolată! (fără zahăr, bogat în proteine și fără gluten), Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, și Tort de ciocolată sănătos cu glazură de unt de arahide (fără zahăr, cu conținut scăzut de carbohidrați, bogat în proteine, fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F pentru tigaia din aluminiu strălucitor, 325 F pentru tigaia antiaderentă întunecată.
Așezați ceașcă de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau cupe de grăsime cu spray de scurtare sau de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de făină, praful de copt, guma de xantan și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, 1/3 cană de unt înmuiat, untul de arahide și 1 linguriță de vanilie la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând la viteză medie la 1 minut după fiecare adăugare. La viteză mică, bateți amestecul de ingrediente uscate alternativ cu 1/2 cană de lapte, începând și terminând cu amestecul uscat. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose. Blaturi netede de aluat în cupe cu degetele umede.
Coaceți 20 până la 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul cupcake-ului iese curată. Se răcește 5 minute în tigaie; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet înainte de îngheț, aproximativ 30 de minute.
Pentru a face glazura de ciocolata, intr-un bol mediu, bateti 3 linguri de unt inmuiat si ciocolata pana se omogenizeaza.
Adăugați zahăr pudră, 1/2 linguriță de vanilie și suficient lapte până se omogenizează și se întinde.