Cupcakes cu unt de arahide fără Gluten cu glazură de ciocolată

Cupcakes cu unt de arahide fără Gluten cu glazură de ciocolată
Rețeta Cupcakes cu unt de arahide fără Gluten cu glazură de ciocolată este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 260 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, unt, ciocolată de copt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sănătos Chunky Monkey Cake nr / aka tort de banane cu unt de arahide cu glazură de unt de arahide cu ciocolată! (fără zahăr, bogat în proteine și fără gluten), Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, și Tort de ciocolată sănătos cu glazură de unt de arahide (fără zahăr, cu conținut scăzut de carbohidrați, bogat în proteine, fără gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F pentru tigaia din aluminiu strălucitor, 325 F pentru tigaia antiaderentă întunecată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Așezați ceașcă de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă de dimensiuni obișnuite sau cupe de grăsime cu spray de scurtare sau de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
3
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de făină, praful de copt, guma de xantan și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă XantanGumă Xantan
Amestec De FăinăAmestec De Făină
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, 1/3 cană de unt înmuiat, untul de arahide și 1 linguriță de vanilie la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Unt De ArahideUnt De Arahide
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ouă, pe rând, bătând la viteză medie la 1 minut după fiecare adăugare. La viteză mică, bateți amestecul de ingrediente uscate alternativ cu 1/2 cană de lapte, începând și terminând cu amestecul uscat. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose. Blaturi netede de aluat în cupe cu degetele umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
6
Coaceți 20 până la 24 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul cupcake-ului iese curată. Se răcește 5 minute în tigaie; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet înainte de îngheț, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Pentru a face glazura de ciocolata, intr-un bol mediu, bateti 3 linguri de unt inmuiat si ciocolata pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați zahăr pudră, 1/2 linguriță de vanilie și suficient lapte până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
LapteLapte
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista