Cupcakes cu migdale prăjite cu glazură de Caramel

Cupcakes cu migdale prăjite cu glazură de Caramel
Prajit cu migdale prajite cu glazura de Caramel ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 251 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, căni de copt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu dovleac Caramel cu glazură de brânză cremă de scorțișoară Caramel, Cupcakes Cu Dovleac Caramel Cu Glazură De Brânză Cremă De Scorțișoară Caramel, și Cupcakes de ciocolată cu glazură de Marshmallow prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați căni de copt Reynolds în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. În tigaie superficială, prăjiți migdalele 6 până la 10 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc. Se răcește 15 minute. Rezervați 1 cană de migdale pentru garnitură. În robotul de bucătărie, măcinați migdalele rămase până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
TigaieTigaie
3
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei, ouă întregi și extract de migdale cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Îndoiți migdalele măcinate. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Făină De MigdaleFăină De Migdale
OuăOuă
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
4
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Se amestecă zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura la minim; se fierbe și se amestecă 2 minute. Se amestecă laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
7
Se încălzește până la fierbere.
8
Se ia de pe foc. Se răcește până la călduț, aproximativ 30 de minute.
9
Se amestecă treptat zahărul pudră în amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Zahăr BrunZahăr Brun
10
Puneți cratița de glazură într-un castron cu apă rece. Bateți cu lingura până se omogenizează și se întinde. Dacă glazura devine prea rigidă, amestecați lapte suplimentar, câte 1 linguriță. Înghețați câteva cupcakes la un moment dat cu 1 lingură de glazură fiecare; apăsați ușor migdalele rezervate în glazură. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
GlazuraGlazura
MigdaleMigdale
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista