Cupcakes Cu Migdale De Ciocolată
Ciocolata migdale prajiturele ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 25. Acest desert are 233 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, amestec de prăjituri devil ' s food, cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu ciocolată cu glazură de nucă de cocos {cupcakes cu bucurie de migdale}, Cupcakes Cu Făină De Migdale Cu Ciocolată Caldă, și Cupcakes Cu Zmeură Cu Migdale De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Introduceți căptușelile de hârtie în 20 de căni de briose; pus deoparte.
Zdrobiți pasta de migdale într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Rezervați 2 linguri de migdale prăjite și aruncați migdalele rămase cu pastă.
Într-un castron separat, bateți amestecul de tort și următoarele 4 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric 30 de secunde sau până când sunt combinate. Răzuiți părțile laterale ale bolului cu spatulă și bateți la viteză medie 1 1/2 până la 2 minute sau până când aluatul este neted și îngroșat. Se amestecă 3/4 cană de aluat în amestecul de pastă de migdale.
Puneți aproximativ 2 linguri de aluat rămas în fiecare căptușeală de cupcake. Completați fiecare cu o lingură de amestec de pastă de migdale. Se acoperă uniform cu aluatul rămas (aproximativ 2 linguri pe căptușeală).
Coaceți la 350 timp de 19 până la 23 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Lăsați să se răcească în tigăi pe rafturi de sârmă 5 minute.
Scoateți din tigăi și lăsați să se răcească cel puțin 15 minute.
Stropiți uniform glazura de migdale de ciocolată peste cupcakes. Apăsați ușor migdalele rezervate în glazura caldă. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 3 zile, până la o săptămână la frigider sau (neglazurat) până la 6 luni la congelator.