Cupcakes Cu Migdale De Ciocolată

Cupcakes Cu Migdale De Ciocolată
Ciocolata migdale prajiturele ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 25. Acest desert are 233 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, amestec de prăjituri devil ' s food, cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu ciocolată cu glazură de nucă de cocos {cupcakes cu bucurie de migdale}, Cupcakes Cu Făină De Migdale Cu Ciocolată Caldă, și Cupcakes Cu Zmeură Cu Migdale De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Introduceți căptușelile de hârtie în 20 de căni de briose; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Zdrobiți pasta de migdale într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Rezervați 2 linguri de migdale prăjite și aruncați migdalele rămase cu pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Într-un castron separat, bateți amestecul de tort și următoarele 4 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric 30 de secunde sau până când sunt combinate. Răzuiți părțile laterale ale bolului cu spatulă și bateți la viteză medie 1 1/2 până la 2 minute sau până când aluatul este neted și îngroșat. Se amestecă 3/4 cană de aluat în amestecul de pastă de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Puneți aproximativ 2 linguri de aluat rămas în fiecare căptușeală de cupcake. Completați fiecare cu o lingură de amestec de pastă de migdale. Se acoperă uniform cu aluatul rămas (aproximativ 2 linguri pe căptușeală).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
6
Coaceți la 350 timp de 19 până la 23 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Lăsați să se răcească în tigăi pe rafturi de sârmă 5 minute.
8
Scoateți din tigăi și lăsați să se răcească cel puțin 15 minute.
9
Stropiți uniform glazura de migdale de ciocolată peste cupcakes. Apăsați ușor migdalele rezervate în glazura caldă. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 3 zile, până la o săptămână la frigider sau (neglazurat) până la 6 luni la congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În44 m.
Porții25
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista